MTP700: frequentiebereik op te rekken?

Speciaal subforum voor discussies over Tetra-gebruik binnen het zend- en luisteramateurisme.

Moderator: PA0ETE

Forumregels
Dit is een speciaal subforum voor Tetra gebruikers en geïnteresseerden. Tip: gebruik de abonnementsfunctie om automatisch per mail op de hoogte te worden gehouden van nieuwe berichten en reacties (helemaal onderin de pagina aan te klikken). Of gebruik de RSS feed om via een RSS reader geïnformeerd te worden.
De moderator van dit subforum is PA0ETE.
Thijzer
.
.
Berichten: 3
Lid geworden op: 09 sep 2012, 08:22
Roepletters: pe1rln

MTP700: frequentiebereik op te rekken?

Ongelezen bericht door Thijzer » 09 sep 2012, 14:06

Ik heb een MTP700 tetra portofoon op de kop getikt, zonder C2000 firmware natuurlijk. Hij werkt op DMO kanalen van de brandweer enzo, maar ik was benieuwd of dit type ook net boven de 430 MHz kan werken.

Volgens de specificaties kan dit niet, maar ik weet dat er types zijn waarmee dat wel gaat.

Misschien heeft iemand een idee hierover?

pe2kmv
.
.
Berichten: 14
Lid geworden op: 30 jan 2012, 10:57
Roepletters: pe2kmv
Locatie: JO20wu

Re: MTP700: frequentiebereik op te rekken?

Ongelezen bericht door pe2kmv » 07 apr 2013, 11:50

Als je op deze vraag een antwoord tegenkomt, hou ik me natuurlijk van harte aanbevolen...

8)
PE2KMV

Thijzer
.
.
Berichten: 3
Lid geworden op: 09 sep 2012, 08:22
Roepletters: pe1rln

Re: MTP700: frequentiebereik op te rekken?

Ongelezen bericht door Thijzer » 07 apr 2013, 12:12

LOL, dat lijkt me logisch.

coolepascal
.
.
Berichten: 8
Lid geworden op: 04 aug 2011, 17:07

Re: MTP700: frequentiebereik op te rekken?

Ongelezen bericht door coolepascal » 17 jun 2013, 14:06

Niet dat het je vraag beantwoord, maar ik heb wel een Tetra porto die wel op 70cm werkt.
Je hebt dus een tegenstation op near kruipafstand om te testen.

Thijzer
.
.
Berichten: 3
Lid geworden op: 09 sep 2012, 08:22
Roepletters: pe1rln

Re: MTP700: frequentiebereik op te rekken?

Ongelezen bericht door Thijzer » 06 jul 2013, 16:12

Tnx Pascal. Ik heb nergens meer kunnen vinden dat het bereik uit te breiden is.

We kunnen wel eens wat proberen, maar ik zit op 430.0000 MHz, eigenlijk niet helemaal jofel. We moesten maar eens wat afspreken, kunnen we eens zien of t werkt. Moet eigenlijk wel, ik heb zelf 2 porto's en dat werkt prima.

Maar als iemand nog een mod weet, hou ik me aanbevolen!

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast