MTH850S > frequentiebereik wijzigen

Speciaal subforum voor discussies over Tetra-gebruik binnen het zend- en luisteramateurisme.

Moderator: PA0ETE

Forumregels
Dit is een speciaal subforum voor Tetra gebruikers en geïnteresseerden. Tip: gebruik de abonnementsfunctie om automatisch per mail op de hoogte te worden gehouden van nieuwe berichten en reacties (helemaal onderin de pagina aan te klikken). Of gebruik de RSS feed om via een RSS reader geïnformeerd te worden.
De moderator van dit subforum is PA0ETE.
Venture
.
.
Berichten: 7
Lid geworden op: 24 aug 2011, 11:00

MTH850S > frequentiebereik wijzigen

Ongelezen bericht door Venture » 25 dec 2011, 19:17

Ik lees veel op internet over een specifieke codeplug die je in je tetra radio zet die het frequentiebereik enigszins verschuift. HEeft iemand hier daar ervaring mee?

Gebruikersavatar
PA1L
.
.
Berichten: 31
Lid geworden op: 24 jan 2012, 23:09
Roepletters: PA1L
Locatie: Drechtsteden

Re: MTH850S > frequentiebereik wijzigen

Ongelezen bericht door PA1L » 24 jan 2012, 23:31

Venture schreef:Ik lees veel op internet over een specifieke codeplug die je in je tetra radio zet die het frequentiebereik enigszins verschuift. HEeft iemand hier daar ervaring mee?
Ik sluit mij aan bij Venture,
ik zou graag iets boven de 430 zitten :D
PA1L - 9G5EE /\/\/\ D.E.C. - VRZA - Veron /\/\/\ Dares regio 18
Motorola MTP850S /\/\ Hytera MD785G /\/\ Hytera PD785G /\/\ Motorola DM4601
ICOM IC-7100 /\/\ ICOM IC-7300 /\/\ Yaesu FT857D /\/\ Kenwood TM-D710

Gebruikersavatar
PA1L
.
.
Berichten: 31
Lid geworden op: 24 jan 2012, 23:09
Roepletters: PA1L
Locatie: Drechtsteden

Re: MTH850S > frequentiebereik wijzigen

Ongelezen bericht door PA1L » 22 apr 2012, 10:24

De frequentie-bereik informatie zit in de codeplug volgens zeggen, kan iemand dit bevestigen?
PA1L - 9G5EE /\/\/\ D.E.C. - VRZA - Veron /\/\/\ Dares regio 18
Motorola MTP850S /\/\ Hytera MD785G /\/\ Hytera PD785G /\/\ Motorola DM4601
ICOM IC-7100 /\/\ ICOM IC-7300 /\/\ Yaesu FT857D /\/\ Kenwood TM-D710

sutter
.
.
Berichten: 1
Lid geworden op: 25 aug 2011, 12:35

Re: MTH850S > frequentiebereik wijzigen

Ongelezen bericht door sutter » 01 aug 2012, 10:18

idd die zit in de codeplug.

door de codeplug te overschrijven van mijn mth800 kan ik nu programmeren tot 440 MHZ

dus dit zal ook wel opgaan voor de mtp850

mvg,

Gebruikersavatar
PA1L
.
.
Berichten: 31
Lid geworden op: 24 jan 2012, 23:09
Roepletters: PA1L
Locatie: Drechtsteden

Re: MTH850S > frequentiebereik wijzigen

Ongelezen bericht door PA1L » 16 nov 2012, 11:03

sutter schreef:idd die zit in de codeplug.

door de codeplug te overschrijven van mijn mth800 kan ik nu programmeren tot 440 MHZ

dus dit zal ook wel opgaan voor de mtp850

mvg,

Het zit ook bij de MTP850S in de codeplug, ik weet niet of copy radio werkt.
Mijn MTP850S is inmiddels DMO - 440. TMO ben ik nog naar op zoek. ( net als naar een betaalbare DAMM base )
PA1L - 9G5EE /\/\/\ D.E.C. - VRZA - Veron /\/\/\ Dares regio 18
Motorola MTP850S /\/\ Hytera MD785G /\/\ Hytera PD785G /\/\ Motorola DM4601
ICOM IC-7100 /\/\ ICOM IC-7300 /\/\ Yaesu FT857D /\/\ Kenwood TM-D710

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast